La Salle Manresa S. Gol va encaixar una nova derrota a la seva pista, aquesta vegada en la visita del líder del grup 2 de Primera Catalana, un Navàs Viscola que es va imposar per un resultat contundent de 44-68, en un partit entre dos conjunts de les nostres comarques.

L'inici del duel va ser ajustat, però a poc a poc els jugadors dirigits per Isidre Suau van endurir la defensa i van tallar bastant les vies d'anotació lasal·lianes. Això va fer que els visitants tanquessin el primer quart amb vuit punts de marge (10-18). En el segon període, els manresans van estar molt desencertats en el tir lliure i els visitants, molt més intensos i concentrats, ho van aprofitar per ampliar el marge i arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 23-41.

Solidesa dels navassencs

En la segona meitat, els homes de Jordi Romeu van protagonitzar tímids intents per apropar-se en el marcador, però els navassencs es van mostrar sòlids i van saber gestionar i ampliar la renda, que al final del tercer quart ja era de 25 punts (30-55). En els darrers deu minuts no hi va haver gaire història i el Navàs es va endur una victòria potser amb més facilitat del que s'esperava. Dissabte, a les 19.30 hores, el Navàs Viscola rebrà el Safa Claror, i diumenge, a les 10.45, La Salle visitarà el Coll-blanc.