La Pirinaica no va poder passar ahir de l'empat al camp del Viladecavalls, en un partit de contrastos i amb dos trams de domini molt accentuat d'un i altre equip. Els bagencs van sortir adormits a l'inici i això ho va aprofitar el Viladecavalls per avançar-se ben d'hora, al minut 4, mitjançant Rodríguez. El domini dels vallesans en aquest tram va ser molt clar i el segon gol no va tardar en arribar. Amb només 25 minuts disputats, la Pirinaica ja es trobava amb un 2 a 0 advers. Però lluny d'empetitir-se, els visitants es van encoratjar per canviar el signe del partit. Un gol de Villa a falta de pocs minuts per al descans va donar esperances a la Piri. En els segons 45 minuts, els manresans van ser molt superiors, però només van aconseguir restablir les taules amb un gol de Nogareda al minut 49. A la Pirinaica no li van faltar ocacions per desfer la igualtat, però es va haver de conformar amb un meritori empat.