El San Mauro va tornar a empatar, aquest cop al complicat camp del Sant Quirze, després d'un partit amb moltes alternances. L'equip de casa va estar més encertat en els primers 45 minuts i al descans el marcador era favorable als vallesans, 2-0. A la represa, el conjunt entrenat per Andrés Esteban va fer un doble canvi i els groguets van millorar. El San Mauro va ser capaç de donar la volta al marcador amb tres gols consecutius. En els darrers quinze minuts, l'equip de casa empatar i, ja a les acaballes, qualsevol d'ambdós equips va gaudir d'oportunitats, però les defenses es van acabar imposant als atacs.

En la propera jornada, els jugadors del San Mauro rebran la visita a casa seva del complicat Unificació Bellvitge.