El Club Bàsquet Vilatorrada va encaixar una nova derrota a domicili, aquesta vegada a la complicada pista del Club Natació Ter-rassa, que es va imposar per un resultat final de 79-59.

Els jugadors bagencs van dominar en els primers minuts del duel, però un parcial de 10-0 va provocar que els locals tanquessin el quart inicial amb cinc punts de marge (23-18). En el segon període, els homes de Sant Joan de Vilatorrada van aconseguir igualar el marcador, que a la mitja part de l'enfrontament reflectia un empat a 34 punts.

En la segona meitat, els vallesans van fer una gran sortida i van obtenir una renda màxima d'onze punts (47-36), però els visitants no es van rendir en cap moment i van tornar a empatar al final del tercer quart, aquest cop a 51. En els deu darrers minuts, el conjunt de Ter-rassa va tornar a provar de trencar el partit, i aquest cop van tenir èxit i no van patir gaire en els últims instants.