El FC Barcelona ja fa un temps que busca un davanter per conviure i, més endavant, substituir a Luis Suárez. Després que el polonès Piatek fitxés pel Milan procedent del Gènova, tot apunta a que el jugador pel que el Barça apostarà serà el serbi Luka Jovic. El pichichi de la Bundesliga està fent una gran temporada i això provocarà que el club alemany faci efectiva la seva opció de compra al Benfica, equip que té la seva propietat i que el va cedir a la Bundesliga, per poder treure benefici d'una molt possible futura venda del jugador.

Segons el diari esportiu alemany, Frankfurter Allgemeine, el Barça i Jovic ja han arribat a un acord, però el club sospita que es tracti d'una estratègia des del país germànic per inflar el valor del jugador serbi. Florentino Pérez també va darrere de l'atacant i, segons Bild, ja ha oferit 45 milions d'euros al club alemany per fer-se amb els seus serveis de cara a la propera temporada.

El davanter de 21 anys està causant sensacions a la Bundesliga, sumant 14 gols i 4 assistències en lliga, que es tradueixen a un gol cada 88 minuts. La seva velocitat, potència i bones rematades fan que, tot i que encara li quedin coses per polir, sigui el possible futur "9" del FC Barcelona.