A banda de la celebració de la fase final de la Copa Generalitat al pavelló de les Comes, en la qual l'Igualada Femení va acabar en segona posició, el club anoienc va tenir altres activitats el cap de setmana passat.

L'equip de Segona Catalana va superar el Barberà a la seva pista en l'eliminatòria, a un sol partit, de la Copa de la Lliga i es va classificar per disputar els quarts de final, que tindran lloc el darrer cap de setmana de març a les Comes contra un dels favorits de la competició, el CH Mataró. El proper partit correspondrà a la lliga de Segona Catalana, que lideren les igualadines amb 42 punts, amb dotze més que el segon classificat, i ho farà a casa contra el CH Navarcles, que ocupa la vuitena posició de la taula.

El sub-14 va tornar amb els tres punts cap a Igualada després de superar clarament el CP Vic per 2 a 10. El sub-14 B va perdre clarament a la pista del líder, un sòlid Vilassar al qual les igualadines no van aconseguir marcar cap gol (7-0). El sub-12 va perdre a la pista del CP Vilanova per 6 a 1. Les del Garraf van ser més eficients de cara a portaria i això es va reflectir en el marcador. Per últim, el mini femení va superar el Caldes per 1 a 2 i manté la segona posició.