Els pilots David Zafra (Manresa), Marc Sucarrats (Torre d'Oristà) i Jordi Serena (Navàs) formen l'equip bagenc MX-Arvi d'aquest any 2019, per participarà en les competicions catalanes d'enduro i el Campionat d'Espanya de la mateixa especialitat, en diferents categories sènior 2T. En concret, els tres corredors, amb Gas Gas, prendran part en el català d'enduro i en el català d'endurades, on es preveu que optin a posicions de podi; en el cas de Jordi Serena, també serà a l'estatal.

Francesc Sánchez, cap de l'equip MX-Arvi, considera que «Jordi Serena és una nova incorporació d'aquesta temporada. Apostem molt per ell malgrat la seva joventut. Ve del motocròs però pensem que pot fer un bon paper a l'enduro, participant per primer cop al Campionat d'Espanya». Els propis pilots i la gent relacionada amb l'equip MX-Arvi (té la botiga a Sant Fruitós) va ser dimarts al vespre a la presentació al Bar Casa Pepe de Manresa.

La primera competició per al MX-Arvi serà l'estrena del català d'endurades que tindrà lloc el dia 24 de febrer a Sant Martí de Centelles. La prova inicial del Campionat d'Espanya d'enduro serà el 3 de març a Guadalajara; seguiran, Valverde del Camino (Huelva) el 31 de març, Espluga de Francolí (Tarragona) el 19 maig, Infiesto (Astúries) el 9 de juny), Solsona el 5 i 6 d'octubre i Lalín (Pontevedra) el 2 i 3 de novembre.