Anit es van jugar quatre partits corresponents a la 20a jornada de l'OK Lliga. Entre aquests, el que enfrontava l'Igualada Rigat i el CH Caldes a les Comes. Els igualadins es van imposar per un mínim 3 a 2 després d'un enfrontament molt equilibrat. Amb aquests tres nous punts, l'Igualada Rigat queda cinquè en solitari amb 36, tres més que els que té el Caldes, que és setè; la sisena plaça l'ocupa el Lleida amb 34 punts.

A la primera part, només hi va haver moviment al marcador a l'inici i al final, es van repartir quatre gols entre les dues porteries, amb un gran igualtat en el joc i també en el marcador, i es va arribar al descans amb empat a dos gols. A la represa, l'Igualada Rigat va desaprofitar diversos penals a l'inici. I va ser de falta directa com els igualadins van fer el 3 a 2 al minut 44, obra de Sergi Pla.