El PSG temia per les baixes de Neymar i Cavani però el joc de l'equip parisenc no es va presentar anit a Old Trafford en el partit més atractiu de la primera jornada dels vuitens de final de la Champions, ja amb el VAR. Els gols de Kimpembe i Mbappé (0-2) van deixar pràcticament sentenciada l'eliminatòria davant el Manchester United.

El primer temps va ser molt entretingut, amb poques ocasions, però amb molt futbol i, sobretot, molta emoció. El PSG, amb un gran Verrati, va mostrar-se lleugerament superior, encara que amb poca presència de Mbappe. En el descompte del primer temps, el local Lingard va haver de ser substituït per lesió per Alexis Sánchez. També al descans, Mata va suplir Martial al United.

A la segona part, PSG es va atropellar el seu rival. Primer va ser Kimpembe (min 52) i poc després Mbappé (min 60) els golejadors d'un PSG que va disposar tot seguit de dues ocasions més per marcar, del mateix Mbappé i de Bernat, ben resoltes per De Gea. En el tram final, el United va estirar-se però sense crear excessiu perill. Pogba va ser expulsat al minut 89.

A l'altra enfrontament de vuitens de final d'ahir, el Roma-Porto, va acabar amb 2 a 1. A la primera part cap dels dos equips va dominar el contrari i les arribades a les respectives porteries van ser molt escadusseres. Només va destacar una rematada al pal del jugador de la Roma Edin Dzeko al minut 38.

A la represa van arribar els gols. Zaniolo als minuts 70 i 76 van situar la Roma amb un clar 2 a 0, però Adrián López va donar vida al Porto amb el 2 a 1 al minut 78.