El TBellès Cannondale By Sural afronta, a partir de demà, la primera gran prova per etapes de l'any. Es tracta de la segona edició de la Mediterranean Epi By Gaes, que forma part del calendari UCI-S1. Això vol dir que hi haurà participació de corredors internacionals, el que farà que el ritme de la competició sigui molt alt.

La prova consta de quatre jornades pels voltants d'Orpesa i Castelló. Unes etapes amb pendents molts pronunciats i baixades tècniques, amb infinitat de senders amb grans vistes al mar. Les distàncies són de 58,50 km la primera etapa, 59,20 km la segona, 75,90 km la tercera i 48,60 km la quarta i darrera.

En representació del TBellès hi seran, en elit masculí, Roberto Bou, Guillem Muñoz, Ramon Sagués i Selu Gómez; en elit femení, Núria Picas, Mercè Pacios i Mischa Sekulova; i en màster, Xavier Martí i Narcís Pujol.

El TBellès fa el servei oficial de la cursa i acompanyarà els seus corredors per fer l'assistència mecànica i de fisioteràpia i la resta de corredors que tinguin contractada l'assistència.