Els quatre equips de la lliga espanyola que participaven ahir en els setzens de final de la Lliga Europa van deixar ben encarades les seves eliminatòries per a les tornades, que disputaran tots a casa.

Qui més difícil ho va tenir va ser el Betis, que va haver de remuntar dues vegades dos gols en contra del Rennes per acabar empatant (3-3). Hunou i Javi García, en pròpia porta, van avançar els francesos en deu minuts nefastos. Lo Celso va retallar la distància abans del descans, però Ben Arfa, de penal, va tornar a fer disparar els bretons. A la represa, Sidnei i el jove mexicà Diego Lainez, aquest en el darrer minut, van donar un empat als verd-i-blancs que els dona avantatge per a la tornada.

A la mateixa hora, gran triomf de l'altre equip de la ciutat, un Sevilla que venia en crisi i que va der-rotar la Lazio (0-1) amb un gol del francès Ben Yedder al minut 22.

En els partits de la nit, el Vila-real, enfonsant a la lliga, va vèncer al camp de l'Sporting per 0-1 amb un gol de Pedraza al minut 3. A Glasgow, el València es va basar en Txerishev i Sobrino per imposar-se al Celtic (0-2).

A més, Bate-Arsenal (1-0); Krasnodar-Leverkusen (0-0), Galatasaray-Benfica (1-2), Olympiacos-Dinamo Kíev (2-2), Rapid Viena-Inter (0-1), Slavia-Genk (0-0), Bruges-Salzburg (2-1), Zuric-Nàpols (1-3), Malmö-Chelsea (1-2), Xakhtar-Eintracht (2-2) i Viktoria Plzen-Dinamo Zagreb (2-1).