Els pilots David Zafra (Manresa), Marc Sucarrats (la Torre d'Oristà) i Jordi Serena (Navàs) formen l'equip bagenc MX-Arvi d'aquest 2019 per participar en les competicions catalanes d'enduro i al campionat d'Espanya de la mateixa especialitat, en diferents categories sènior 2T. En concret, els tres corredors, amb Gas Gas, prendran part al català d'enduro i al català d'endurades, en què es preveu que optin a posicions de podi. Jordi Serena també serà a l'estatal.

Francesc Sánchez, cap de l'equip MX-Arvi, esmenta que «Jordi Serena és una nova incorporació d'aquesta temporada. Apostem molt per ell malgrat la seva joventut. Ve del motocròs però pensem que pot fer un bon paper a l'enduro, participant per primer cop al Campionat d'Espanya». Els mateixos pilots i la gent relacionada amb MX-Arvi (té la botiga a Sant Fruitós) van ser dimarts al vespre a la presentació, al bar Casa Pepe de Manresa.

La primera competició per al MX-Arvi serà l'estrena del català d'endurades, que tindrà lloc el dia 24 de febrer a Sant Martí de Centelles. La prova inicial del campionat d'Espanya d'enduro serà el 3 de març a Guadalajara. Seguiran: Valverde del Camino (Huelva) el 31 de març, Espluga de Francolí (Tarragona) el 19 maig, Infiesto (Astúries) el 9 de juny, Solsona el 5 i 6 d'octubre, i Lalín (Pontevedra) el 2 i 3 de novembre.