L'equip de motocròs SCIM, impulsat des de Manresa per participar en diferents categories d'aquesta especialitat esportiva, es va presentar ahir just abans de prendre part en la seva primera competició, el campionat català, demà a Rufea. La formació és encapçalada pel jove pilot de nou anys Ivan Martínez, apadrinat per l'experimentat Sergio Castro, que també és al capdavant de la nova botiga SCIM de Manresa, a l'avinguda dels Dolors, impulsora de la creació de l'equip.

La posada de llarg dels competidors es va fer amb la nova equipació de cara a la present temporada. Formen l'escuderia, a part d'Ivan Martínez, Ariadna Segura, de 15 anys, Unai Aguiló i Guillem Gili, de 13, Iker Valerio, de 12, Unai Samper, d'11, Martí Roc, també de 9, i Irune Bernal i Grau Soler, de 8.

A part de Castro, Ramon Martínez ha estat fonamental per formar l'equip. Va explicar que la idea era la d'impulsar la carrera d'Ivan Martínez, i finalment s'ha acabat creant aquest grup amb l'interès «d'ajudar joves promeses per tal que puguin tenir una estructura al costat que els ajudi a participar en els campionats en les millors condicions possibles». Un dels objectius és que els pilots «puguin progressar dins d'aquest esport». Els impulsors es van mostrar convençuts que, «en el motocròs, la formació és imprescindible» per assolir els objectius.