L'exentrenador del Reial Madrid Julen Lopetegui va afirmar ahir que li va faltar «temps» per reconduir la mala situació que va provocar la seva destitució del club blanc, malgrat que també va afegir que «mai» no tindrà cap mala paraula per al club.

Lopetegui va recordar que «vam tenir un bon inici i l'equip jugava bé, però llavors vam tenir tres males setmanes. Esperava tenir temps per trobar la solució, ja que aquestes coses poden passar en el decurs d'una temporada i estàvem segurs que passarien. No el vaig tenir, i aquesta és la millor manera com puc explicar-ho».

Dels jugadors va dir que «els adoro i van tenir una actitud fantàstica amb mi». Respecte de la sobtada destitució com a seleccionador poc abans del Mundial, després de saber-se que es faria càrrec del Madrid, va reconèixer que «no va ser fàcil. Havíem treballat molt durant dos anys i sentia que estàvem preparats per fer un fantàstic campionat». Va afirmar que va ser idea del president de la federació, Luis Rubiales, posar-li una clàusula de rescissió al contracte i la situació va ser molt dura. «No ho oblidaré perquè va ser una sorpresa i sentia que era molt injust. En el vol de cinc hores a Madrid no vaig dir res, ho havia de posar tot en positiu».