L'entrenador de l'Atlètic de Madrid, Diego Simeone, seguirà a la banqueta matalassera fins al 30 de juny del 2022, després que el club confirmés ahir l'ampliació del contracte que els unia per dues temporades més del que estava estipulat. Simeone, que va arribar a l'entitat el desembre del 2011, havia firmat al principi de setembre un nou contracte fins al 30 de juny del 2020 i ara torna a rebre la confiança en el seu projecte, malgrat que l'equip no està signant la seva millor campanya.

L'entrenador argentí, que aquesta setmana ha estat pare d'una nena, va agrair «a Enrique Cerezo, a Miguel Ángel Gil, a Andrea Berta i a tota la gent de l'Atlètic el suport a la continuïtat d'aquest projecte, amb el qual ens espera un gran futur, amb molta il·lusió i molts desafiaments, però el que m'impulsa a tornar a renovar és tot el que veig de cara al futur», tant d'ell com de l'entitat.

Segons l'argentí, hi ha «gent involucrada per seguir creixent, il·lusió i joventut, un factor que pot generar progressos per a l'equip si les quatre potes segueixen fermes i fortes».