El Cadí la Seu afronta aquest migdia un altre d'aquells partits que poden ser trampa. El rival és un Mann-Filter Saragossa que va sortir escaldat del Palau Municipal d'Esports urgellenc a la primera volta, que flirteja amb el descens però que, en canvi, individualment, l'equip que entrena Fabián Téllez té molt bones peces. D'aquí que el tècnic urgellenc, Bernat Canut, tingui clar que «si mirem els rivals, ens equivocarem». Ho diu per la classificació, és clar. Les aragoneses són quartes per la cua. El Cadí, en canvi, pretén reforçar el quart lloc i mirar d'acostar-se al tercer, si pot».

«Cada partit és una oportunitat de seguir a dalt, d'escapar-nos del València i no deixar escapar el Gernika», afirma Canut, que, com les darreres jornades, disposarà de les onze jugadores que té la plantilla per disputar el partit d'aquest migdia al pavelló Eduardo Lastrada de Saragossa. El conjunt urgellenc s'hi ha desplaçat en autocar avui mateix. Canut reconeix que «el Mann-Filter segur que necessita guanyar», però afegeix que «nosaltres hem de demostrar que ho necessitem encara més».

Les urgellenques no es refien d'un rival que tan sols ha aconseguit sis victòries en el que es porta de curs però que té, almenys nom per nom, un equip «capaç de tombar-nos», com afirma el tècnic del Cadí, Dues ex del Sedis, com Marta Montoliu i Tània Pérez; la base Laia Flores, pretesa aquest estiu pel club de la Seu; l'exterior americana Britanny Brown, o quatre interiors molt diferents: Vega Gimeno, Paulina Hersler, la veterana Leslie Knight o la recuperada, i que no va jugar en la primera volta, Quinn Urbaniak-Dornstauder.