Assolir un resultat que permeti segellar a les Comes l'accés a la final four de la World Skate Europe Cup, la nova denominació de la Copa de la CERS. Amb aquest objectiu va viatjar ahir fins a aquesta petita ciutat de la Ligúria, amb escala a Pisa, l'Igualada Rigat, on aquest vespre, a partir de les nou, els arlequinats disputaran el partit d'anada dels quarts de final contra el Hockey Sarzana.

L'equip italià és el setè classificat de la Lega amb 29 punts, a 18 del líder, l'Amatori WasKen Lodi. A l'última jornada de lliga, el Carispezia Sarzana va golejar el Vercelli per 8 a 3. Danilo Rampulla és el seu màxim golejador, amb 27 gols, però també destaquen en aquesta faceta Francesco Rossi (20) i Davide Borsi (17). Completen la columna vertebral de l'equip entrenat per l'històric Alessandro Bertolucci, Andrea Perroni i Francisco Ipinazar.

L'Igualada Rigat farà una última sessió preparatòria aquest migdia, a dos quarts de dotze, per tal d'acostumar-se a les reduïdes dimensions de la pista. El tècnic arlequinat, Ferran López, va detallar al lloc web de l'entitat que «ens enfrontem a un rival espectacular amb una pista que té unes dimensions al·lucinants». Per al de Sant Sant Sadurní, el Hockey Sarzana «és una squadra que té bones individualitats, un gran contraatac, molt bon xut exterior i que pressiona molt a casa, tant pel que fa a joc com pel que fa a públic».