Líder amb 43 punts, és a dir, amb cinc punts d'avantatge sobre el segon i el tercer, el Viladecans i la Montañesa (38 punts), però després de sumar tres jornades seguides sense vèncer. En aquest context afronta el Manresa el partit de demà contra el vuitè, el Vilanova (12 h). Retrobar la victòria és imperatiu per no comprometre la primera posició.

Els manresans han preparat el matx amb una incorporació: el central Joan Castanyer. El vigatà ha formalitzat el seu fitxatge per l'equip aquesta setmana, tot i que ja feia dies que havia arribat a un acord amb el Manresa, però no disposava de la baixa del seu anterior club, el Sabadell. Castanyer va jugar 31 partits la temporada passada amb el filial arlequinat al grup 1r de Primera Catalana. Aquest curs va continuar al Sabadell B tot i el descens a Segona.

Pel que fa a l'equip del Garraf, els d'Agustín Isabel encaren el partit en una excel·lent dinàmica. No perden des de mitjan novembre, quan van cedir a Sant Carles de la Ràpita (2 a 1) i han guanyat els seus tres últims compromisos, a casa contra el Viladecans i la Montañesa, per 1 a 0, i al camp del Sant Ildefons (0 a 3).

Andreu Peralta, tècnic blanc-i-vermell, ha assenyalat, pel que fa al partit a Viladecans, que «a la primera part ens van marcar després d'un servei de banda i amb un gol precedit d'unes mans. A la represa els vam tenir tancats al seu camp i, després del 2 a 1, ens van anul·lar un gol per unes mans inexistents de Leandro». Nul·la autocrítica. Quant al Vilanova, el surienc ha comentat que «és un equip de la zona mitjana que juga sense cap pressió i això el fa més perillós. No sé com vindran a jugar, perquè ara els equips canvien de sistema quan juguen amb nosaltres. Per això hem de preparar diferents variants tàctiques». Els manresans tindran les baixes d'Iván Romano, amb un esquinç al genoll, i de Biel Rodríguez, amb molèsties a la clavícula.

Maldar pel quart triomf seguit

L'Igualada de Moha visita diumenge el Balaguer (16.30 h) amb la intenció de segellar la quarta victòria consecutiva, després de vèncer el Júpiter, l'EFAC Almacelles i el CE Cambrils Unió.