Interessants reptes futbolístics els que afrontaran demà, diumenge, Berga i Sallent, al grup 4t de Segona Catalana. Els de la capital del Berguedà no poden allargar més la dinàmica negativa de resultats. Els tres empats signats com a local i les derrotes encaixades a Vic i a Can Parellada han propiciat que cedissin el lideratge al Parets. La visita al penúltim, el Juan XXIII (12 h), hauria de marcar un punt d'inflexió.

Unes hores després, a un quart de cinc, el Sallent, tretzè amb 26 punts, rebrà el líder Parets. Els de Jesús Pelfort es mostren determinats a sumar un triomf de prestigi com el segellat quinze dies enrere contra el Joanenc (3 a 2). D'altra banda, l'equip de Marc Viladrich jugarà, també diumenge (12 h), al camp de l'onzè, el vallesà Caldes.

A la mateixa hora, al municipal Torrent de Llops, el Martorell d'Albert Nualart, segon del grup 3r a dos punts del primer, l'Atlètic Sant Just, rebrà un rival assequible, l'Atlètic Prat. El San Mauro es mesurarà avui (16.30 h), a Santa Margarida, amb la Unificació Bellvitge.

Al grup 5è, l'Organyà visita diumenge (16.30 h) el camp del Balàfia, setè, amb l'objectiu de puntuar després de cinc jornades sense fer-ho, fet que l'ha abocat a ser el cuer. El mateix dia i hora el Solsona es desplaça a Guissona.