L'Igualada Rigat va perdre en els últims minuts a «l'infern de la Ligúria» per un ajustat 5-4. Quan faltava un minut i escaig per al final, Andrea Perroni va establir el marcador definitiu amb un sorpresiu i llunyà xut ras que Elagi Deitg no va poder aturar. Els arlequinats tindran la possibilitat de remuntar el proper 9 de març a les Comes.

Ni la impossibilitat d'aterrar a Pisa per a la boira, ni el fet de retirar-se a descansar a quarts de tres de la matinada, ni els 18 metres quadrats de menys de superfície hàbil de la pista italiana van incidir en la determinació dels anoiencs per assolir un resultat positiu. Quan encara no s'havia exhaurit el primer minut, Uri Vives va crear el primer avantatge. Rossi (minut 11) va igualar, però, tres minuts després, Sergi Pla va marcar un golàs en una canonada des de mitja pista. Jordi Méndez (minut 23) va desfer l'empat a dos marcat per Ipinazar (minut 18).

A la represa, els d'Alessandro Bertulucci es van fer amb la iniciativa ofensiva, però Tety Vives (minut 33) va replicar el segon gol d'Ipinazar (minut 32). Perroni va empatar a quatre minuts del final (minut 37) amb un servei de falta, preludi del seu gol decisiu.