L'Igualada va tornar a fer gala del seu joc ofensiu i va aprofitar tres de les seves ocasions per sumar la quarta victòria seguida.

Els igualadins es desplaçaven a casa del Balaguer, el cuer de la categoria. El partit va estar molt obert des del primer minut, amb arribades dels dos conjunts, tot i que les més clares van ser dels jugadors de Moha. Els blaus, abans del descans, van tenir tres grans ocasions que el porter local va impedir que fossin materialitzades.

A la represa tot va ser molt diferent. L'Igualada va ser letal. Al minut 50 va anotar el 0 a 1, obra de Carlos Simón després de rebre una assistència amb el cap de Llobet. Dos minuts més tard, recuperació al mig del camp i el mateix Llobet va fer el segon, que posava el partit de cara per a l'Igualada. Tot i això, amb el 0 a 2, el Balaguer va gaudir d'una doble oportunitats que, de forma providencial, va aturar Ribera. Després d'aquesta acció, l'Igualada, al contracop, va fer el tercer gol, obra també de Llobet. En els darrers minuts, els de Moha van disposar de bones jugades de gol per eixamplar el marcador, però el gran encert del porter local no ho va permetre.

Dissabte que ve, l'Igualada rebrà la visita del Vista Alegre.