El Celta continua flirtejant amb la possibilitat de baixar a la Lliga 123. Ahir va ser escombrat del camp pel Llevant (1-4) i no va caure a la zona de descens per la der-rota del Rayo Vallecano davant de l'Atlètic de Madrid. La veritat és que l'arribada del portuguès Miguel Cardoso a la banqueta no ha estat el revulsiu esperat quan els viguesos van fer fora Antonio Mohamed.

Ahir, els jugadors del Celta es van començar a immolar amb una pilota llarga cap a la seva defensa que Morales va controlar per batre Rubén. Abans del descans, Coke va rematar de cap un córner i va anotar el segon gol. A més, Boudebouz va ser expulsat a l'inici de la represa, fet que va aplanar el camí al Llevant, que ara és onzè. Novament Morales va anotar el tercer i, tot i que Brais Méndez va escurçar l'avantatge, de penal, Mayoral va reblar l'1-4.

A la tarda, a Anoeta, Mikel Oyarzabal va ser la cara positiva d'una Reial Societat que va obtenir una victòria clara (3-0) davant d'un Leganés que va mostrar-se inferior. El mitja punta d'Eibar va encetar el marcador al minut 5 de la segona part i va ampliar el marcador deu minuts després. Willian José, amb el tercer gol, va sentenciar l'enfrontament.