L'esquiadora de Ribes de Freser de La Molina Club d'Esports Núria Pau no va poder finalitzar amb bon peu la seva participació als Mundials d'esquí que es tanquen avui a la localitat sueca d'Are. Pau, que dijous va ser 36a en l'eslàlom gegant, va caure en la primera màniga de l'eslàlom especial d'ahir i no va poder baixar en la segona màniga.

En declaracions a la Federació Espanyola d'Esports d'Hivern, Núria Pau va declarar que «ha estat una llàstima que avui no hagi pogut acabar la primera màniga perquè he caigut, però marxo amb el 36è lloc del gegant, en què em vaig trobar molt bé en les dues baixades. He pogut estar aquí, ho he donat tot i no m'he guardat res competint davant de les millors esquiadores del món».

Avui arribarà el torn de l'altre esquiador de La Molina Club d'Esports, l'osonenc de Malla Quim Salarich, que també participarà en l'eslàlom i intentarà acostar-se al 25è lloc de fa dos anys a Saint-Moritz.

La reina Mikaela

Pel que fa a les primeres posicions de l'eslàlom d'ahir, la reina de la Copa del Món, la nord-americana Mikaela Shiffrin, es va venjar de la derrota en el gegant i va aconseguir la victòria. Va superar la sueca Anna Swenn Larsson, líder de la primera màniga, per 58 centèsimes, i la guanyadora de dijous, l'eslovaca Petra Vlhova. De fet, Swenn Larsson va ser la millor després de la primera baixada, tot i que només per quatre centèsimes, una diferència que no va aconseguir mantenir davant de l'empenta de la nord-americana en el tram final. Aquesta és la tercera medalla de Shiffrin en els campionats, ja que, a part del bronze del gegant, també havia aconseguit l'or en el supergegant.