Els atletes del CA Igualada Petromiralles Marc Sánchez i Cora Salas s'han penjat la medalla d'or i de plata, respectivament, en els campionats d'Espanya en pista coberta celebrats entre dissabte i diumenge a Antequera (Màlaga).

Els cinc atletes del CAI participants van assolir dues medalles, una posició de finalista i dos rècords d'Igualada en una actuació global brillant. En la competició van participar les primeres figures de l'atletisme estatal, tenint en compte que era una de les darreres ocasions per assolir la mínima per a l'europeu de Glasgow del proper mes de març.

Les proves es van poder seguir en directe per Teledeporte.

Marc Sánchez es va proclamar brillantment campió d'Espanya en salt d'alçada, amb un millor intent de 2,18 m, i va igualar el seu rècord d'Igualada en la prova, en una magnífica actuació, en imposar-se a atletes com Miguel Ángel Sancho (Playas de Castellón), segon classificat, i Simon Siverio (Tenerife), tercer.

Cora Salas va ssolir el subcampionat estatal en el salt de llargada, amb 6,23 m, a 2 cm de la gua-nyadora, Letícia Gil (Alcampo Scorpio 71). Nora Taher va ser quarta en el triple salt, amb un millor intent de 12,99 m (millor marca personal), en una prova dominada per Patrícia Sarrapio (Playas de Castellón), i va assolir plaça de finalista. Guillem Carner va acabar tercer en la seva semifinal dels 800 llisos, amb 1' 51''38, rècord d'Igualada absolut, en millorar l'1'51"98 que havia aconseguit ell mateix el 13 de febrer de l'any passat a Sabadell. Tot i això, aquest temps no li va servir per entrar a la final.

Anna Asensi va aconseguir la tercera posició en la sèrie classificatòria dels 200 llisos, amb 25'' 39, la seva millor marca d'aquesta temporada, però no va accedir a les semifinals de la prova.

També hi va participar l'igualadí Eduard Fàbregas, que pertany a l'At. Intec Zoiti d'Osca. Va participar en salt d'alçada, modalitat en què va ser vuitè, amb 2,09 m.

Baixes a l'Avinent Manresa

L'Avinent Manresa va participar en l'estatal d'Antequera molt minvat a causa de la baixa per lesió de diverses atletes importants, com Mònica Clemente, Núria Tió, Paula Raul o Laura Bou. Ricard Clemente va prendre part en el salt de perxa i va aconseguir la vuitena plaça, amb 4,95 m. Marina Guer-rero va ser setena en la seva semifinal dels 1.500 m, amb 4.39.70 (la seva germana Esther Guerrero, entrenada pel manresà Joan Lleonart, es va imposar en aquesta prova amb 4.25.71). Ainhoa Martínez va ser quarta en pes amb 13,85 m, la seva millor distància de la temporada. Meritxell Tarragó va millorar el seu propi rècord de Manresa dels 400 amb 56'' 51 (a la semifinal, sense poder entrar a la final). I Laia Solà va fer 7'' 87 a la seva ronda dels 60 llisos.

El bagenc Albert Álvarez (Atletismo Numantino) va ser el sisè classificat en perxa, amb 5,10 m.