Les noies del CN Minorisa van fer ahir un pas decisiu per evitar l'última posició de Primera Divisió a final de temporada, l'única que conduiex cap al descens. Les jugadores d'Àngel Peirón van vèncer per un ajustat 11 a 9 el cuer, la UE Horta, i sumen ara 10 punts, quatre més que les barcelonines. La derrota hauria abocat les manresanes a l'últim lloc. Va ser un partit tens i intens, presidit per l'equilibri, les defenses aferrissades i la competitivitat extrema. Dos factors van decantar el partit. El primer va ser l'excel·lent defensa de les manresanes al segon quart, l'únic en què un equip es va imposar a l'altre (2 a 0), amb gols d'Íngrid Peirón i Anna Bisbal. I el segon, la personalitat i la maduresa amb què l'equip va jugar tota la segona part. Cristina Puerta va sentenciar el matx en materialitzar l'11 a 7 quan faltaven 2' i 9''.