El Castellbell va pagar el mal inici de les dues parts del partit i va patir una amarga derrota contra el Matadepera que el pot allunyar de la permanència. Els visitants només van necessitar un quart d'hora per inaugurar el marcador gràcies a una badada del mig del camp bagenc. El partit encara es va complicar més per als locals quan, al tram final del primer temps, es van quedar amb 10 per l'expulsió de Gaspar.

Els castellvilarencs van tornar a sortir adormits del vestidor i es van trobar amb el 0 a 2 advers amb més de 30 minuts pendents de jugar-se. Llavors va emergir l'orgull esportiu dels bagencs per escurçar distàncies mitjançant Valdés, després d'una bona jugada trenada. Tot i això, el Matadepera en va tenir prou amb dues accions aïllades per sentenciar el partit.