El primer partit de la semifinal del play-off pel títol de lliga se'l va endur, no sense patiments, el CG Puigcerdà a la pista del Barça (4-5). L'equip barceloní va pressionar des de l'inici un conjunt ceretà que va saber encaixar i remuntar un 3 a 1 en contra amb un gran tercer període.

La primera part va començar amb un gol local, neutralitzat per Carlos Rivero davant de porteria i en situació de superioritat. El parcial acabaria amb avantatge local, després d'un tir de revés que el porter local, Tsaregorodtsev, no va poder aturar (2-1). En el segon període els blaugrana es van posar 3 a 1 en el marcador, però el CG Puigcerdà, amb una jugada embolicada en superioritat, va aconseguir marxar al segon descans només un gol per sota (3-2). En el tercer període, els jugadors de Barnola i Hilario van aconseguir la remuntada. El FC Barcelona no va arribar tan fresc a aquesta part i li va costar mantenir el ritme. Per part ceretana, Nacho Granell va empatar el partit primer i Mateu Tormo trencava la igualada poc després amb un gol des de molt lluny que va sorprendre el porter Ros. El porter local, tocat per aquest gol estrany, va encaixar novament un gol un minut després. El Barça, bolcat a la desesperada a l'atac i jugant sense porter, va escurçar la diferència a falta de 20 segons per a la finalització del partit. Però, tot i el patiment final, la victòria visitant no es va escapar. Amb aquesta valuosa victòria, el CG Puigcerdà es jugarà a casa el pas a la final de la lliga. Dissabte 23 a les 22 h, i en cas de victòria blaugrana, l'endemà a les 14.30 h.