El Club Bàsquet Vilatorrada va encaixar una nova derrota a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Sant Nicolau sabadellenc, on va caure per nou punts de diferència (80-71).

En el primer quart els jugadors bagencs van dominar de dalt a baix, però només van poder obtenir dos punts de marge (17-19). En el segon període, els de Sant Joan de Vilatorrada van seguir encertats en el llançament, i llavors sí que van poder obrir més forat en un marcador que reflectia un 34-43 a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat la tendència va canviar completament, i van ser els vallesans els qui van dur la iniciativa per finalitzar el tercer quart manant en l'electrònic (59-58). En els deu darrers minuts els visitants van seguir sense trobar l'encert, i els locals ho van saber aprofitar per fer l'escapada definitiva en el marcador.