El Navàs i la Balconada van empatar a un gol, en un partit amb fases de domini altern però en què els visitants van gaudir de més oportunitats. La primera mitja hora de joc va ser manresana, tant pel que fa al control del joc com pel perill generat en l'àrea rival. No obstant això, aquesta superioritat només es va traslladar al marcador amb un gol, l'anotat per Porcel després d'una jugada ben trenada. Als darrers quinze minuts, el Navàs va igualar el domini de la Balconada però no va aconseguir crear perill. Precisament, l'única acció de transcendència que es va produir en aquests minuts va ser contrària als navassencs, amb l'expulsió de Sunyer.

El pas pels vestidors no va variar la dinàmica del partit, amb un Navàs que tenia la iniciativa del joc i una Balconada que esperava tancada al darrere la seva opció al contraatac. I l'oportunitat va arribar amb una doble ocasió, però els atacants visitants no van estar encertats de cara a porteria i no van sentenciar amb el 0 a 2. Just quan el gol de la Balconada semblava més a prop, dues accions van canviar el guió del partit: l'expulsió de Sabariego i el gol de Baena, en una jugada a pilota aturada, van certificar l'empat.