Aquest cap de setmana es va disputar la 18a jornada del grup1 de Primera Catalana Femenina, però en el cas de la Joviat, que s'havia d'enfrontar al Sant Cugat, el matx es va ajornar i es disputarà el dia 12 d'abril.

Pel que fa a la jornada, jugadores i cos tècnic de la Joviat es poden sentir satisfets, ja que dos dels rivals candidats a lluitar per a les posicions capdavanteres van perdre, el Reus i el Balaguer, enfront el Granollers i el Sese, respectivament. Per altra banda, el Joventut, un altre dels rivals a tenir en compte, va aconseguir la victòria contra el cuer Minguella.

Reus i Granollers van disputar un primer temps anivellat. A la represa, les visitants van sortir més endollades i es van emportar meritoriament la victòria.

L'altra derrota la va protagonitzar el Balaguer, que va visitar la pista d'un SESE que va dominar de cap a peus la segona part i el va convertir en guanydor del duel.

Finalment, el Joventut va derrotar de forma còmoda el Minguella, en un enfrontament on els badalonins van anar de menys a més. Amb aquest triomf els verd-i-negres es col·loquen com a líders en solitari.

La Joviat, després d'aquesta jornada de descans, tornarà a competir la setmana vinent, a la pista del Sant Nicolau, un conjunt situat sisè, amb 12 victòries i que de ben segur no posarà les coses fàcils a les manresanes.