En el primer quart, els jugadors del Baix Llobregat Nord van aprofitar les concessions defensives que els feia el seu rival per agafar cinc punts de marge al final del mateix (18-13). En el segon període, els locals es van mantenir davant en el marcador i van aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un punt d'avantatge (37-36).

En la segona meitat els martorellencs van disposar de vuit punts de renda (52-44), però en aquest punt els visitants, recolzats en una zona, van recuperar-se i van finalitzar el tercer quart amb empat (52-52). En els deu darrers minuts, els gironins van millorar les seves prestacions i, amb la inspiració de Jordi Bataller -va acabar amb 21 punts amb 7/10 tirs de camp, quatre assistències, quatre recuperacions i cap pilota perduda en 33 minuts-, van adquirir el comandament. Per la seva banda, els jugadors locals no es van rendir en cap moment i van lluitar fins as darrers segons per una victòria que al final es va acabar escapant.