El Club Bàsquet Navàs Viscola va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita del Safa Claror barceloní, al qual no va donar cap possibilitat i es va imposar per un resultat contundent de 89-36.

Els bagencs es van presentar al duel amb tres baixes importants, les de Roger Tàpies, Rui Santos i Adrià Montagut, mentre que Francesc Carpio, del sènior B de l'entitat, va ajudar l'equip i va disputar sis minuts. Els jugadors dirigits per Isidre Suau van sortir a la pista amb molta concentració i van ser capaços d'agafar 22 punts de marge ja al final del primer quart (28-6). En el segon període els barcelonins, totalment superats per l'allau de joc local, van abaixar els braços, i el tècnic navassenc va aprofitar la situació per fer moltes rotacions. Tot i això, l'equip no va abaixar la intensitat en cap moment i va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb 30 punts de diferència (46-16).

Segona part sense història

La segona meitat no va tenir gaire història, ja que el Safa no va inquietar en cap moment i la diferència no va parar de créixer fins al 89-36 amb el qual va finalitzar el matx. En la propera jornada, el Navàs es desplaçarà a la pista d'un altre equip de la zona baixa del grup 2 de Primera Catalana, l'Sferic de Terrassa, en un matx que es jugarà diumenge a les 18.15 h.