L'Espanyol va posar ahir un punt més de distància respecte de la zona de descens amb un treballat empat al camp d'un València que es trobava en bona dinàmica de joc i de resultats. Els blanc-i-blaus noten positivament el fet d'haver recuperat la parella de centrals titulars, formada per David López i Mario Hermoso, i ahir van controlar força bé els homes de Marcelino, que feia poc més de 48 hores havien un disputat partit de la Lliga Europa a Glasgow, amb viatge inclòs.

L'entrada de Wu Lei a l'equip titular va ser una de les notes destacades per a un Espanyol que va disputar uns bons primers minuts, però que de mica en mica es va anar endarrerint per la pressió valencianista. Parejo va avisar als vint minuts i a la mitja hora va arribar la millor oportunitat del partit, una rematada de Gameiro que es va estavellar al pal.

Posant la muralla

Fins al descans no hi va haver més arribades. A la represa, el València va introduir al camp la qualitat de Guedes, i l'Espanyol, primer la velocitat de Puado i després la potència d'un dels nous fitxatges, un Alfa Semedo que va deixar bones sensacions. Abans, però, al minut 61 va arribar una gran intervenció de Diego López a rematada de Dani Parejo.

A mesura que les forces l'abandonaven, el València va abusar més de la pilota directa i penjada a l'àrea, sense gaire perill. Al minut 90, però, l'equip de Rubi va quedar amb deu jugadors ja que Javi López va veure la segona groga per tallar una acció que feia presagiar perill. El porter Neto va pujar a rematar l'última falta, però Garay va enviar la pilota a fora.