El Tenea Esparreguera va aconseguir una nova victòria, la quarta de forma consecutiva, en aquesta ocasió a la complicada pista del Cornellà, on es va imposar per un resultat final de 77-81.

En el primer quart els jugadors dirigits per Òscar Navarro van agafar el comandament del partit i van adquirir cinc punts d'avantatge al final del mateix (18-23). En el segon període els homes de Cornellà de Llobregat van retallar distàncies i van aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb només un punt de desavantatge (38-39).

En la segona meitat, el conjunt del Baix Llobregat Nord va fer una bona sortida i va finalitzar el tercer quart amb vuit punts de diferència (49-57). En els deu darrers minuts els visitants, l'equip més en forma del grup C-A de la lliga EBA, van saber mantenir a ratlla els atacs dels locals i van lligar una nova victòria. En la propera jornada, el Tenea Esparreguera jugarà a la seva pista, el pavelló Ramon Martí, davant el Club Bàsquet Salou, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 23 de febrer a partir de dos quarts de set de la tarda.