La Ciutat de Futbol de Las Rozas (Madrid) va ser escenari ahir de la celebració del títol aconseguit diumenge per la selecció estatal de futbol sala femení, el primer europeu, celebrat a Portugal.

La seleccionadora d'Espanya, la baganesa Clàudia Pons (exjugadora, entre d'altres, del FS Gironella), va ser una de les grans protagonistes de la recepció organitzada per la Federació Espanyola de futbol (RFEF), amb el president, Luis Rubiales, al capdavant, entre altres autoritats.

En els parlaments, una emocionada Clàudia Pons ho va aprofitar per reivindicar el seu esport: «Espanya és una potència mundial i aquesta selecció es mereixia això i molt més. Hi ha un gran treball al darrere i per això aquestes jugadores i el futbol sala femení en general es mereix més atenció dels mitjans de comunicació. S'hi ha d'apostar».

Clàudia Pons, que fa poc més de mig any que va ser designada seleccionadora, va recordar el suport que va tenir del director tècnic de futbol sala de la RFEF, José Venancio: «Agraeixo la confiança que em va donar després que un dia, quan encara jo jugava, li vaig comentar que el meu somni era ser seleccionadora. Ara veig que el somni era ser aquí després de conquerir l'europeu. Espero que això sigui només un primer pas a favor del futbol sala femení. Jo em sento privilegiada de tenir aquest equip de treball».

Luis Rubiales va lloar la humilitat de Clàudia Pons: «Jugadores, no teniu una seleccionadora, teniu una mestra. Ha estat molt elegant en la victòria».