El TBellès Team ha tancat la participació a la Mediterranean Epic amb bones sensacions. La prova, de quatre etapes entre Castelló i Orpesa, ha estat molt exigent, amb una destacada participació a escala internacional perquès stà inclosa al calendari UCI.

Els participants van haver de fer front a un recorregut molt tècnic amb pujades molt intenses i senders de baixada que no permetien cometre errors. Per equips, el TBellès Team va acabar en una meritòria quarta plaça.

Individualment, els corredors del TBellès Team van rodar ben posicionats en cadascuna de les etapes. Roberto Bou va ser el millor classificat del TBellès Team, ja que va finalitzar en una destacada dotzena plaça en la categoria elit masculina; Ramon Sagués va acabar dinovè i Guillem Muñoz, també entre els elit, va entrar en el lloc vint-i-sisè. José Luis Gómez va acabar la prova en la cinquantena plaça. En màster 50, Narcís Pujol va ser segon i Xavier Martí, quinzè. Pel que fa a la classificació elit femenina, onzena posició de Núria Picas i en màster femení, primer lloc de Misha Sekulova.

En la modalitat weekend (dues etapes) de la Mediterranean Epic, el TBellès Team va tenir la participació de l'expilot de MotoGP Carles Checa, que va acabar el cinquanta-quatrè.

El TBellès Team va fer el servei oficial de fisioteràpia i mecànica per a tots els corredors que tinguessin contractat el servei i lògicament per als participants del seu equip.