El Reus Deportiu no podrà lluitar per aconseguir el títol de Copa a la seva pista. Ahir va quedar eliminat per l'actual campió de la Copa de la CERS, un Lleida Llista Blava que va treure partit d'un gol en el tram inicial de l'enfrontament i que va sentenciar dos minuts abans del final del partit, malgrat que Marc Julià va donar lleugeres esperances al seu equip.

El Reus va anar massa accelerat, sobretot després de l'anotació d'Andreu Tomàs a la primera part. Va semblar que hi havia temps de remuntar, però el Lleida va estar ferm a darrere i, a més, sortia amb perillosos contraatacs que posaven en peril la porteria de Ballart. Va trigar a sentenciar, però ho va fer mitjançant Joan Cañellas, just abans que es lesionés Roberto di Benedetto, que, segurament, serà baixa per a la resta de la Copa. Julià va fer l'1-2 a 27 segons del final, però ja era massa tard.

Debuta el favorit

Avui es juguen els altres dos partits de quarts. A les 19.15 hores s'enfronten Caldes i Voltregà i, dues hores més tard, debuta el líder de la lliga i màxim favorit de la competició, a més de campió, el Barça Lassa, que juga contra el Noia Freixenet.