El campionat del món de trial indoor arriba demà (19.00 hores) a la segona meitat de la temporada amb la cursa que es disputarà al Palau Municipal d'Esports de Granada. L'etapa a la ciutat andalusa no se celebrava des de l'any 2008, en què va guanyar l'actual líder del campionat, Toni Bou.

El pilot de Piera correrà demà per quarta vegada a la ciutat de Granada, on ha guanyat en dues de les tres ocasions en les quals ha participat. Bou és líder per només cinc punts de diferència respecte el seu principal perseguidor, Adam Raga, després de guanyar la darrera etapa a Bilbao, on el seu rival va obtenir la segona posició.

L'etapa de demà a la ciutat andalusa serà la darrera del calendari que es disputa a Espanya aquest any, on ja es van celebrar les curses de Barcelona i, per primera vegada, Bilbao.

Toni Bou segueix el seu camí cap al tretzè mundial consecutiu de x-trial. El pilot del Montesa ha guanyat dues de les tres etapes disputades del campionat i una segona posició. Un camí similar al d'Adam Raga, que va guanyar l'etapa de Barcelona i ha quedat en segon lloc en les dues etapes on Toni Bou ha obtingut la victòria (Budapest i Bilbao).

Lluny dels dos primers es troba en tercera posició de la classificació general Jaime Busto. El pilot basc és a 25 punts de Toni Bou i només va poder pujar al podi en la segona cursa del calendari (tercer a Barcelona).

Un total de nou pilots lluitaran demà per aconseguir la quarta etapa del Mundial de x-trial a Granada amb dues rondes. La cursa definitiva estarà formada pels sis millors pilots de la primera ronda i dos passaran a la final.