No hi haurà enfrontament entre les jugadores anoienques a les semifinals de la Copa de la Reina. Només una d'elles, la portera del CP Voltregà Teresa Bernadas, va aconseguir la classificació per a la penúltima ronda del torneig que, com el masculí, també es juga a Reus. El Manlleu de la seva germana Raquel i de la també igualadina María Díez va ser derrotat pel Cerdanyola en un trepidant partit en què les vallesanes van donar la sorpresa (4-6).

En el primer partit de la competició, el Voltregà va derrotar Las Rozas per 3-2 en un duel que se li va complicar al final i en què va haver de controlar la reacció de les madrilenyes, que van arribar a igualar l'enfrontament. Així, Maria Anglada i Cristina Barceló van avançar les osonenques, on també juga l'argentina establerta a Sant Fruitós Adriana Gutiérrez. Però a la represa, Beatriz Gaete, a l'inici, i Elena Cuartas, a set minuts i mig del final, van equilibrar el resultat. L'alegria de Las Rozas va durar mig minut, el que va trigar novament Maria Anglada a donar el triomf al seu equip.

Encara més moguda va resultar la segona semifinal, en què el Manlleu, segon classificat a la lliga, sortia com a favorit davant d'un Cerdanyola que va demostrar que millora i que va capgirar un 3-1 en contra quan ningú no s'ho pensava.

Això sí, les vallesanes es van avançar en el marcador amb un gol de Gemma Solé que Nara López va igualar abans del descans. La segona meitat va ser plena d'alternatives. El Manlleu va semblar que donava el cop quan Anna Casarramona i Maria Díez establien el 3-1. Però el Cerdanyola va igualar amb accions de Macarena Ramos i Joana Xicota, abans que la igualadina Raquel Bernadas avancés per darrer cop les osonenques. El tram final va ser fatal i Gemma Solé, en dues ocasions, i Joana Xicota van donar el triomf al Cerdanyola. Avui, Palau-Vila-sana i Gijón-Bigues i Riells.