El CG Puigcerdà disposarà de dues oportunitats, amb el factor pista a favor, per arribar a la final de la Lliga Estatal d'hoquei patins. L'equip de Salva Barnola va aconseguir, el cap de setmana passat, imposar-se al Palau de Gel del Barça per 4-5 i, per tant, en tindrà prou guanyant el primer partit. que es disputarà demà a les deu de la nit, per passar a la final.

Segons l'anàlisi prèvia, l'entrenador groc-i-negre es mostra prudent, tot i les bones sensacions a Barcelona dissabte passat. En aquell partit, l'equip va ser capaç de remuntar un 3-1 en contra en el segon període i convertir-lo en un 3-5 que va poder gestionar fins al final. Segons Barnola, el duel serà disputat, però l'equip té a favor el factor pista i, a més, la nombrosa plantilla està molt motivada i amb moltes ganes de fer gaudir l'afició. En el cas que no s'obtingui el triomf, hi hauria una segona oportunitat diumenge, a dos quarts de tres de la tarda, també a la capital cerdana.

En el cas que el CG Puigcerdà arribi a la final el més probable és que s'hi trobi el campió de la lliga regular, el Txuri Urdin, que va guanyar per un mínim 1-2 a la pista del Majadahonda la setmana passada. Els donostiarres juguen el segon partit cinc minuts més tard del que haurà començat el del Puigcerdà contra el Barça i ho tenen tot a favor, però fa un mes i mig ja van perdre a casa contra el mateix rival per 4-9.