Els dos clubs igualadins, l'Igualada HC i l'Igualada Femení HCP, seran presents des d'avui a la Mini Copa, la competició que aplega els joves jugadors i jugadores de categoria aleví, nascuts entre el 2005 i el 2006.

En totes dues competicions se segueixen els mateixos aparellaments de la competició sènior, amb la qual cosa l'Igualada HC haurà de jugar contra el Deportivo Liceo. El partit començarà a les deu del matí a la pista del Reus Deportiu, que acollirà tota la ronda de quarts de final juntament amb la del Reus Ploms. En cas que els arlequinats aconsegueixin accedir a les semifinals, els partits ja els disputarien al Pavelló Olímpic, el mateix lloc on es juguen els partits de la Copa del Rei i de la Reina de categoria absoluta. En cas de victòria, l'Igualada s'enfrontaria al vencedor del duel entre el Reus Deportiu Miró i el Lleida Llista.

Pel que fa a l'Igualada Femení HCP, jugarà contra el Vendrell una hora abans, a les 9 del matí, també a la pista del Reus. L'equip és ara mateix quart del grup de Preferent del Campionat de Catalunya. Està format per Eva Besa i Blanca Garcia (porteres), Gina Balcells, Ariadna Busqué, Laura Crespo, Aina Caro, Jana Costa, Carla Gualda i Mireia Cabestany. Són entrenades per Teresa Torrents i, si passen ronda, jugaran davant del Telecable Gijón o el Reus Deportiu.