El Betis va quedar eliminat de manera sorprenent de la Lliga Europa en caure a casa per 1-3 contra el Rennes, davant del qual va empatar a tres gols en l'anada. L'equip bretó es va avançar abans del descans amb gols de Bensebaini i Ben Arfa, tot i que Lo Celso va retallar la distància abans d'anar als vestidors. L'equip de Setién passava ronda amb un gol, però no va arribar, i sí que ho va fer el tercer del Rennes, anotat per l'exmilanista Niang en el darrer minut.

Sí que va passar el Vila-real, però patint moltíssim contra un Sporting de Lisboa que va empatar l'eliminatòria amb un gol de Bruno Fernandes al minut 45. L'expulsió de Jefferson va ajudar els groguets i, en ple domini, Fornals els va donar la classificació per als vuitens.

Més tranquil va ser el vespre per al València, que havia vençut el Celtic per 0-2 a l'anada a Glasgow i que ahir va sentenciar l'eliminatòria amb un altre gol, aquest de Kevin Gameiro.