El júnior del Catalana Occident Manresa va guanyar el Coalci Sant Josep de Badalona en un gran partit defensiu per part dels manresans (55-38). És la primera vegada aquesta temporada que el Bàsquet Manresa obté una victòria contra els badalonins, després de perdre els seus dos darrers enfrontaments particulars. Els manresans aconsegueixen així la seva cinquena victòria consecutiva en un partit que van controlar a partir del segon quart. L'inici de l'enfrontament va ser bastant igualat amb un empat al primer quart (14-14), però la fortalesa defensiva dels bagencs va complicar l'anotació dels visitants, que només van sumar vuit punts en el segon quart i quatre en el tercer, quan el Manresa ja havia marxat al marcador per una àmplia diferència (41-26), i al quart final el Sant Josep va arribar a perdre de 19 punts. El Catalana Occident Manresa acabarà la primera volta del campionat demà a la pista del Joventut de Badalona, equip que encara no coneix la derrota.