El capità del FC Barcelona, Leo Messi, va negar després del triomf (2-4) del seu equip en el camp del Sevilla que «mitja lliga estigui assegurada», perquè «queda molt. Està clar que era important guanyar aquí per mantenir les distàncies respecte als perseguidors».

«Marxem contents perquè és un gran triomf. Guanyar aquí costa, no és fàcil. Les coses s'han posat difícils però ens hem sobreposat per tirar endavant un partit molt difícil. La punteria és una qüestió de ratxes. Quan el joc flueix, les ocasions arriben soles», va declarar l'autor de tres dels quatre gols culers davant les càmeres de Bein.

Per a Messi, «tot és important quan s'encara el final de la temporada. No estem disposats a llançar cap competició», de manera que va anunciar que «el partit de Copa de dimecres contra el Reial Madrid serà dur» però que el seu equip « intentarà guanyar, com sempre».

El defensor del Sevilla Sergi Gómez va assegurar que, malgrat perdre contra el Barça, el seu equip havia «plantejat un bon partit, amb un bon començament, però, quan Leo Messi vol, passa el que ha passat. Hem fet canvis al nostra sistema, però ha estat insuficient. El partit se'ns ha fet llarg, però això no és una excusa. Amb tot, cal recalcar el bon treball de tot l'equip, ho reitero», va manifestar el defensa català.