L'Espanyol va deixar passar una bona oportunitat per distanciar-se més dels equips de la zona de descens en cedir un empat a casa contra el cuer, un Osca que segueix a onze punts de diferència però que ahir va demostrar a Cornellà que, si hagués tingut aquesta plantilla a l'inici de la temporada, potser no seria tan avall. Els blanc-i-blaus van fer una primera part magnífica, amb un equip de molt toc en què Borja Iglesias, amb dues arribades blocades per la defensa, i el xinès Wu Lei, amb un xut parabòlic i una volea a fora, van fer anar de corcoll els aragonesos.

El gol va arribar en una falta a Melendo llançada magistralment per Granero per damunt de la bar-rera. Ja, a partir de llavors, la pressió local no va ser tan forta i l'Osca va poder empatar en una rematada d'Enric Gallego que va rebotar en la defensa. La igualada va arribar al segon minut de la represa, en una falta penjada a l'àrea i en la qual, després d'un refús, Pulido va aixecar l'esfèrica de taló perquè Etxeita afusellés Diego López.

La segona part va ser d'anades i vingudes. La millor ocasió la va tenir novament el jugador Wu Lei, que va trencar el fora de joc, va encarar per una banda Santamaría i va llançar la pilota al pal.

Fins al final del partit, més pressió local però sense resultat en un empat que deixa un regust agredolç.