El Reial Madrid va oblidar per unes hores el contenciós que manté amb l'ACB després de la final de la Copa del Rei i es va desfer amb claredat del Bayern de Munic (91-78) en un duel en què va saber prémer l'accelerador en els moments adequats per escapar-se.

En el primer quart, els bavaresos van mantenir la igualtat i fins i tot es van arribar a avançar en el marcador (12-15), però l'entrada de la segona unitat dels de Pablo Laso va propiciar la primera escapada en el marcador (31-20). De tota manera, els punts de Hobbs i Dedovic van permetre als alemanys arribar al descans només tres punts a sota (42-39).

El tercer quart, però, va ser decisiu. Amb Llull a pista, parcial de 29-13 que va donar un avantatge als blancs que van saber administrar durant el darrer quart. El Madrid continua empatat amb el CSKA de Moscou en la lluita pel segon lloc i a dues victòries del Fenerbahçe.

Ahir, els turcs no van tenir gaires dificultats per superar el cuer, el Darussafaka, per 75-97, en un duel que ja va quedar aclarit amb el 12-26 del primer període. Guduric i Muhammed, amb 16 punts, van ser els millors. El Panathinaikos va derrotar el Khimki per 94-85 i se situa a una victòria del vuitè lloc, que ara ocupa el Baskonia. Més allunyat és el Zalgiris, que va vèncer el Buducnost per 84-76.