Després de la jornada de descans del cap de setmana passat, el primer equip del Manresa FS vol recuperar les bones sensacions i oblidar l'ensopegada en la darrera jornada davant l'Escola Pia al Pujolet. Abans d'aquesta derrota, els de Paco Cachinero havien gua-nyat nou partits seguits.

Els manresans es desplacen avui a la pista del Cerdanyola (18.15 h), un equip de la zona mitjana de la classificació de Segona B (és desè) que ha guanyat sis partits, n'ha empatat cinc i n'ha perdut vuit. Al seu pavelló, dels nou enfrontaments que hi ha jugat, n'ha guanyat tres, n'ha empatat tres més i n'ha perdut també tres. En la darrera jornada va empatar a un gol a casa davant l'irregular CN Sabadell; té 59 gols a favor i 59 més en contra.

A la primera volta, al Pujolet, el Manresa FS va empatar a tres gols en un duel marcat pel cansament dels de Paco Cachinero després de l'enfrontament de la Copa del Rei. Els manresans tenen la baixa d'Òscar amb una greu lesió al genoll que el tindrà inactiu tota la temporada. Corvo intentarà jugar malgrat les molèsties al menisc.