Un parcial de 16-0 just després del descans va trencar el duel català de la jornada. El Cadí va fer valdre el seu domini en el rebot ofensiu més una millor rotació de jugadores per imposar-se a un Sant Adrià que, com s'esperava, es va mostrar incòmode. Sobretot amb l'encert exterior de jugadores com Jovanovic o Simmons. Però novament les urgellenques es van mostrar com un bloc potent, amb cinc integrants anotant més de deu punts i aconseguint amb escreix els deu crèdits de valoració.

El ritme anotador del primer quart presagiava un marcador altíssim. Urgellenques i adrianenques encistellaven amb facilitat. Les de la Seu van fer 15 dels 19 primers punts des de més enllà dels 6,75. Vilaró, Kraker i Bakí es repartien el festival ofensiu. Però el Sant Adrià no es quedava enrere. Tot i el potent joc interior de les noies que entrena Glòria Estopà, eren les exteriors -si exterior es pot considerar Milica Jovanovic quan llança de fora- qui portaven la batuta.

Però just quan Mariam Coulibaly va enllaçar un parell de bones accions sota els cèrcols, el Sant Adrià va passar al davant al segon quart. Res insalvable. De fet, el Cadí acabaria al davant en arribar al descans. I sortiria en tromba després. El domini abassegador del cinc inicial urgellenc només reprendre's el joc va ser crucial. Les de Bernat Canut van començar a moure la pilota, a trobar opcions sota cistella, a anotar des de fora? i Richards va posar vint punts de marge (58-38).

Va respondre amb triples el Sant Adrià. Però tot plegat eren jugades molt aïllades davant un Cadí molt més coral i que mai no va veure el rival acostar-se a més de dotze punts. Canut va tenir temps, fins i tot, de fer jugar totes les integrants de la plantilla i donar alguns minuts de descans més del que sol ser habitual a les indiscutibles.