Quan tot semblava abocat a un empat que no satisfeia ningú, el Manresa ha trobat un tros de terra fèrtil en el seu camí desesperat per aconseguir una victòria que el mantingués al capdavant i més allunyat dels seus perseguidors. Quan quedaven set minuts pel final, els manresans han clavat un cop d'aixada que ha obert definitivament el camí d'una soferta victòria. Lluny de casa, un parell de gols, de Noah (molt matiner) i Sergi Soler (cap el final), han servit per mantenir viva la flama de la il·lusió i imposar-se al camp d'un necessitat Sant Ildefons.

En el proper partit, el Manresa rebrà la Muntañesa com a líder. Però ho farà sense les seves referències atacants, Manel Sala i Noah. El primer perquè haurà de complir el seu segon partit de sanció (dels quatre amb que va ser sancionat arran de l'expulsió contra el Vilanova) i el segon degut a un trencament que el va obligar a abandonar el terreny de joc als 57 minuts i que fins la propera setmana no se sabrà l'abast, però que amb quasi tota seguretat l'impedirà enfrontar-se a l'equip de Dani Andreu el proper 10 de març (el 2/3 de març hi ha jornada de descans). Noah ha estat la cara i la creu de la mateixa moneda.

Ara mateix, el Manresa és líder amb cinc punts d'avantatge respecte del Viladecans i sis sobre la Muntanyesa, però tot fa pensar que un rival serà també l'Andorra de Gabri que porta deu jornades sense conèixer la derrota. És sisè, a deu punts del Manresa, però amb un partit pendent.