L'Igualada femení no va poder puntuar tot i plantar cara al camp del fort líder Saragossa (1-0). El partit va començar favorable a les jugadores locals. Durant els primers vinut minut, el Saragossa va aprofitar les bandes per fer mal a l'Igualada. A partir d'aqui, les igualadines van començar a tenir la possessió de la pilota i arran d'aquest fet, van començar a gaudir d'aproximacions. La visitant Marina va tenir la primera ocasió clara de les blaves i més tard Paula, va desparofitar una clara opció dins de l'àrea. Amb aquest empat sense gols, però em bones sensacions de l'Igualada es va arribar al descans.

A la represa les locals van sortir més forts i van atacar per la banda esquerra. La porteria Noelia va salvar totes les accions de les locals i va mantenir amb vida el resultat fins els darrers minuts. L'Igualada va desaprofitar una clara ocasió abans d'encaixar l'únic gol del partit a set minuts del final. Tot i el gol, les blaves entrenades per Jordi Torres van reaccionar molt bé i inclús van tenir l'última acció per empatar.

Amb aquest empat l'Igualada es manté amb 21 punts i la setmana vinent rebran la visita del FC Barcelona B a les Comes.